Ernesto’s Popcantina

📅 Vrijdag 31 maart:

🌷 Willie & De Billies

Deze band is zeker geen onbekende in Sittard. Al jarenlang zit Willie & De Billies in het hart van het Smartlappenfestival Sittard. Met het beste uit het repertoire van vakbroeders als Jacques Herb, Henk Wijngaard, André Hazes en Ben Cramer is geen podium veilig voor Willie & De Billies.

Dit optreden is een hele speciale: de vierde stop tijdens hun afscheidstournee. Jawel, de afscheidstournee… 🥲 Kom nog één keer met Willie je billies shaken want dit belooft een grandioos feestje te worden! Gezellug!

📅 Zaterdag 1 april:

🌷 De Triesto’s

’s Lands beste Smartrocksensatie: rake smartlappen en meeslepende meezing rockballads worden afgewisseld met uptempo medleys en feestnummers. De Triesto’s brengen alle nummers rechtstreeks uit hun hart en bouwen bij elk optreden een fantastisch feestje. Deze band behoort daarom niet voor niks bij de topacts van het Smartlappenfestival Sittard. Een dik pluspunt van dit optreden? De super kekke vlaggetjes! Want wie wilt nu niet zich het licht uit de ogen wapperen tijdens een heerlijke smartlap?